El Reus es classifica per a la semifinal de la Lliga Catalana

Els roig-i-negres s'enfrontaran al Barça Lassa divendres a partir de les set de la tarda després de guanyar aquest dilluns al Noia Freixenet a quarts de final per 4 a 3.
Imatge del partit entre el Reus Deportiu Miró i el CE Noia Freixenet

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró suma 4 victòries en 4 partits de pretemporada. Aquest últim triomf ha permès als reusencs classificar-se per a la semifinal de la Lliga Catalana. Els de la capital del Baix Camp han remuntat un matx que es decantava 0 a 2 pels de Sant Sadurní en la primera meitat. La qualitat individual dels roig-i-negres ha deixat el marcador amb el 4 a 3 definitiu.

Els costa despertar-se

Les coses no han arrencat bé pel conjunt local, avui de blanc. Els reusencs no s'han trobat còmodes sobre la pista de l'Olímpic de Vic i el Noia ha aconseguit avançar-se al marcador al minut 7. Una mala passada de Tiago Rafael ha servit a Sergi Aragonès per obrir la llauna (0-1).

A partir d'aquí els de Sant Sadurní han guanyat confiança, i al minut 10 ha arribat el segon. Una gran triangulació entre Sergi Llorca, Sergi Aragonès i Aleix Esteller han fet que aquest últim superes Càndid (0-2).

Els de Pere Varias, que havien gaudit de la possessió durant tot el partit, han deixat de pressionar, però les coses encara se li han complicat més al Reus quan Pablo del Río ha vist la blava. Una falta directa que mai s'ha materialitzat, per sort, gràcies a una gran aturada de Ballart amb el casc. En segona instància, Sergi Llorca ha enviat la bola alta.

La fortuna no somreia al Reus, que amb un home menys, ha hagut de fer mans i mànigues per mantenir l'electrònic. Els ha salvat Romà qui, amb un llançament des del mig del camp, ha perforat la porteria de Zapater deixant el marcador 1 a 2 abans d'entrar al túnel de vestidors.

El Reus capgira l'electrònic

Res ha tingut a veure la segona meitat amb la primera. Un Reus molt més agressiu s'ha ficat entre cella i cella remuntar el duel, i ha estat Àlex Rodríguez l'encarregat d'empatar el matx al minut 33 (2-2).

La rèplica però ha estat instantània, i Pol Manrubia ha tornat a avançar el Noia en la jugada següent amb un xut creuat. Càndid, que tenia a Marc Juliàa sobre, no ha pogut  reaccionar (2-3).

A partir d'aquí, un constant d'anades i vingudes han marcat la tònica del partit, però els de l'Anoia no han pogut seguir a un Reus molt més físic. Roger Montserrat ha vist la blava al 36, i Marc Julià ha servit una directa perfecta, instaurant així el 3 a 3 a l'Olímpic de Vic.

Amb l'avís de la novena, el Reus s'ha relaxat, i la paciència ha donat els seus fruits al minut 47 quan César Carballeira ha connectat amb Joan Salvat per perforar la porteria de Zapater. El partit ha finalitzat doncs amb un 4 a 3 que dóna el pas a la semifinal als roig-i-negres.

D'aquesta manera els de Jordi Garcia disputaran la següent eliminatòria de la Lliga Catalana divendres a les set de la tarda contra el Barça Lassa.