Back to top

Reus continua sense un camp municipal de rugbi

Gairebé quatre anys després de la promesa de construir un camp municipal adequat per la pràctica del rugbi, la capital del Baix Camp continua sense tenir-ne. El principal afectat és el Reus Rugbi Club, que s'entrena i juga al camp de La Pastoreta, una instal·lació que no està pensada per aquest esport.

Que Reus tingui un camp municipal per la pràctica del rugbi és una promesa que fa anys que dura. L'any 2017, l'aleshores regidor d'esports Jordi Cervera es va comprometre a tenir aquesta instal·lació abans que finalitzés el mandat 2015-2019. Més d'un any i mig després, la capital del Baix Camp continua sense un equipament per la pràctica d'aquest esport.


Des que el Reus Rugbi Club va ser apartat de l'annex de l'Estadi Municipal l'any 2016, s'entrenen i juguen a les instal·lacions del camp de La Pastoreta, un equipament que comparteixen amb altres entitats i que no presenta les condicions òptimes pel rugbi.

rugbi

Asseguren que les relacions i les converses amb el consistori existeixen i són bones, i que no reclamarien un camp si no se'ls hagués fet fora de l'annex de l'Estadi ara fa quatre anys.

La Junta creix

D'altra banda, el Reus Rugbi Club també ha incorporat cares noves a la seva junta, amb l'objectiu de crear nous projectes de cara a la ciutat, com portar el rugbi a les escoles de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades