Back to top

El Reus continua lluitant per la quarta posició

Els roig-i-negres juguen, aquest dissabte a les vuit del vespre, a domicili contra el Palafrugell, desè a l'OK Lliga.
Àlex Rodríguez en la prèvia del partit entre el Corredor Mató CH Palafrugell i el Reus Deportiu Miró

Setmana d'entrenaments tranquil·la a les instal·lacions del carrer Gaudí. El Reus Deportiu Miró ha tingut set dies per preparar-se un duel que, a priori, no sembla complicat. Les estadístiques, però, enganyen.

Tot i que és desè a l'OK Lliga, el Palafrugell sap fer-se fort a casa. Manté el bloc de jugadors de l'ascens i s'ha reforçat al mercat d'hivern amb Mikel Abeal, format a les files del Liceo.

Encallats en zona CERS

Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu Miró
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu Miró

D'altra banda, el Reus continua cinquè a la classificació. La suma d'una possible victòria roig-i-negra en aquesta jornada, més una hipotètica derrota de l'Igualada Rigat Hoquei Club a Les Comes, situaria als de Jordi Garcia quarts.

Escalar el més amunt possible a la classificació és essencial per assolir una bona posició al play-off, i si volen fer-ho, els ganxets no es poden permetre ni una ensopegada més.

César Carballeira torna a casa

Mentrestant, continuen sonant els rumors de les marxes. Aquesta última setmana, César Carballeira hauria comunicat al club que l'any vinent no seguirà a la capital del Baix Camp, ho avançàvem al programa d'esports d'aquesta casa.

Un dels altres noms que sonaven amb potència era el d'Àlex Rodríguez. El de Sant Hipòlit de Voltregà, ja ha confirmat a Canal Reus que continuarà vestint l'elàstica roig-i-negra.

Àlex Rodríguez, jugador del Reus Deportiu Miró: "No me n'amago. Tinc un any més de contracte i els rumors són això, meres especulacions".

Paraules clau:

Notícies relacionades