El Reus deixa encarrilats els quarts de la CERS

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei ha deixat encaminada l’eliminatòria de quarts de final de la Copa CERS. Els roig-i-negres tot i que han patit i no han mostrat la seva millor imatge sobre la pista, han guanyat 5 a 2 el Diessbach suís. Un avantatge que els permet afrontar amb certa tranquil·litat la tornada del 21 de març.

Amb patiment i amb un joc poc vistós. Així ha resolt el Reus Deportiu el partit d’anada dels quarts de final dela CERS contra el Diessbach.
Al minut 5 el visitant Torres ha vist la blava i Marc Ollè ha marcat el1 a0 de falta directa. El mateix Ollé ha pogut fer el segon també de directa però ha fallat.
Els àrbitres han estat generosos i Platero al 13 també ha vist la blava però Roger Molina ha aturat el tir  però no ha pogut fer res davant el llançament de Kissling que ha suposat l’empat.

De penal ha marcat l'1 a 2 el conjunt suís però Marc Coy ha tornat a arreglar la situació.
Després d’enviar la bola al pal ha recollit el rebuig per anotar el 2 a 2 amb el que s’ha arribat al descans. A la segona part, al Reus li ha seguit costant penetrar dins l’àrea rival, ho ha intentat amb tirs llunyans i de falta però sense fortuna.
Només Coy des del mig del camp ha pogut desfer l’empat. Ollé ha pogut ampliar distàncies però ha estat Costa al tram final i per partida doble qui ha acabat sentenciant un duel travat pel conjunt de Domínguez.

El Reus viatjarà a Suïssa amb l’avantatge de tres gols sobre el seu rival. Un bon botí per afrontar amb certa garantia la tornada dels quarts de final dela CERSi poder classificar-se per la final four. No fer-ho seria un fracàs. Demà els roig-i-negres tornen a disputar l’oKlliga, a les 9 del vespre visitaran la pista del Lleida.