Back to top

El Reus Deportiu afegeix l'anglès a les activitats d'estiu

El Reus Deportiu ofereix aquestes vacances una gran varietat de Campus i un casal d'estiu. Nens i nenes de 4 a 14 anys gaudeixen de manualitats, piscina, classes de tècnica i iniciació als seus esports preferits, com també la possibilitat de practicar l'anglès.
Campus d'estiu Reus Deportiu

Hoquei, bàsquet, rítmica, tenis i pàdel són els campus especialitzats que el Reus Deportiu ofereix aquest estiu. A més a més, d'un casal d'estiu on la natació i el patinatge són els esports estrella. La gran novetat d'aquest any és la possibilitat d'afegir a qualsevol dels campus unes hores d'anglès a la setmana.

Aíxi doncs, el gran protagonista del club, l'hoquei, continua treballant durant l'estiu. Es reforça el treball que han dut a terme durant la temporada per als més veterans, així com la introducció a l'esport per aquells nens i nenes que volen començar a formar part de la família roig-i-negra.

D'altra banda, i pel que fa al casal d'estiu, aquest ofereix tres opcions diferents. Els infants poden escollir entre fer patinatge, un curset de natació, o els dos esports. 

Els més petits no perden l'oportunitat de seguir practicant el que més els agrada durant les vacances.  Amb l'ajuda dels monitors gaudeixen d'activitats, jocs, manualitats, i una hora de piscina on aprofiten per refrescar-se.

Les inscripcions continuáran obertes fins a finals de juliol.  

Paraules clau: