El Reus Deportiu agafa oxigen contra el Voltregà

SILVIA ANDREO

Partit intens entre el Reus Deportiu i el Voltregà. Els roig-i-negres han guanyat 5 a 4 al conjunt osonenc gràcies a un gol de Xavi Costa al darrer minut de joc.
Victòria molt lluitada del conjunt d’Alejandro Domínguez i molt necesaria per recuperar sensacions després de la desfeta a Vilafranca.

Marc Ollé s’ha retirat del partit després de rebre un fort cop a l’espatlla.

El Reus s’ha avançat al minut 4 amb un gol de Xavi Costa. Un penal sobre el mateix Costa ha suposat el2 a0 que ha transformat Matias Platero.
Els de Sant Hipòlit han retallat distàncies al17’mitjançant Eric Vargas però Marc Coy ha marcat el tercer dels roig-i-negres al 20. Només un minut després Dani Rodríguez ha posat el3 a2 amb el que s’ha arribat al descans. La segona part s’ha iniciat de la pitjor manera, amb el tercer gol visitant que ha anotat Albert Grau.

Platero ha tornat a posar per davant els seus al 31. Rodri ha perdonat sol davant Molina però no ho ha fet Armengol en aquest penal, tornant la igualtat al marcador. Amb el4 a4, els dos equips s’han llançat amb tot, el Reus ha mostrat l’actitud que vol Alejandro Domínguez. Molina ha aturat la desena falta en contra i Matias Platero ha fallat la pena màxima.
Però a segons del final Xavi Costa ha donat el gol de la victòria del reus entre l’alegria de l’afició i les protestes del Voltregà perquè el roig-i-negre ha mogut la porteria mentre rematava. Els d’Alejandro Domínguez segueixen cinquens però ara empatats a punts amb el quart, el Voltregà. Dissabte jugaran la tornada dels vuitens de final dela Copadela Cers.