Back to top

El Reus Deportiu busca sumar la segona victòria de la temporada al Palau d’Esports

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu buscarà aquest dissabte sumar la segona victòria de la temporada al Palau d’Esports. Els roig-i-negres jugaran contra el Club Hoquei Lloret a les 9 de la nit, un equip que només ha sumat un empat en les 4 visites a domicili. Aquest serà el penúltim partit d’OK lliga de l’any al Palau d’Esports

El Reus Deportiu afronta els dos darrers partits de l’OK Lliga d’aquest 2015 al Palau d’Esports. El primer serà aquest dissabte a les 9 de la nit davant del Club Hoquei Lloret. El conjunt entrenat per Enrico Mariotti, que podrà comptar amb tots els efectius, buscarà la segona victòria a casa després de guanyar al Voltregà per 4 gols a 2. Davant tindrà un equip que en les 4 visites que ha fet a domicili només ha aconseguit un empat. Tot i això, no serà un partit fàcil.

El Reus Deportiu però no acaba d’encadenar una dinàmica positiva. El Vallès Calafell va posar fi la imbatibilitat reusenca a domicili. En el cas de firmar la victòria, el Reus estarà més a prop de tancar l’any entre les 4 primeres posicions de l’OK Lliga. Pel que fa al Club Hoquei Lloret, el conjunt entrenat per Manel Barceló ocupa actualment la dotzena plaça.