El Reus Deportiu comença amb bon peu la Lliga Europea

Els roig-i-negres guanyen (4-8) a l'Iserlohn alemany i suma els tres primers punts de la fase de grups. El conjunt de Jordi Garcia no s'atura i dimarts visita la pista del Liceo. Àlex Rodríguez torna a jugar després de superar la lesió a la mà dreta.
crònica iserlohn reus

Fotografia: Imatge d'arxiu

El Reus Deportiu ha començat la defensa del tro europeu amb una còmode victòria (4-8) a la pista de l'Iserlohn alemany. Els roig-i-negres sumen els primers tres punts de la fase de grups després de la suspensió de la primera jornada entre el conjunt reusenc i el Viareggio. El conjunt de Jordi Garcia se situa a la segona posició del grup A amb 3 punts i amb un partit menys. Els reusencs no s'aturen ja que aquest dimarts visiten la pista del Hockey Club Liceo en motiu de la jornada de lliga entre setmanal.

Els roig-i-negres han estat els primers en obrir la llauna mitjançant un gol de Marc Torra. L'Iserlohn ha posat terra de per mig aconseguint l'empat però Joan Salvat i Àlex Rodríguez han capgirat el marcador posant l'1-3 al descans. A la segona meitat, el Reus Deportiu ha encarrilat el partit. Romà Bancells i Marc Torra han ampliat diferències. Els alemanys han reaccionat posant el e a 5 a l'electrònic però dos gols de Casanovas i un de Marín han servit per tancar el partit.

El tècnic del Reus Deportiu, Jordi Garcia, ha aprofitat l'avantatge per donar minuts a Juanjo Matilla, segon porter, i als joves Jan Escala i Pere Tella. Cal tenir en compte que els roig-i-negres acumulen un gran nombre de partits i tot just aquest dimarts visitaran la pista del Liceo. D'aquesta manera, el tècnic reusenc ha oxigenat la plantilla tot pensant en el difícil matx en terres gallegues. Per una altra banda, la victòria europea també ha servit per tornar a gaudir d'Àlex Rodríguez. El davanter de Sant Hipòlit de Voltregà ha jugat els primers minuts sobre la pista des de que es va lesionar a la mà ara fa unes setmanes.