El Reus Deportiu deixa escapar l'oportunitat de posar-se líder

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu ha desaprofitat l’oportunitat de posar-se líder de l’OK lliga i ha patit la primera derrota de la temporada davant el Club Patí Vic. Els reusencs i osonencs han disputat un partit molt igualat però la balança s’ha desequilibrat a la segona part deixant al marcador un 2-4. El pròxim partit del Reus Deportiu serà dissabte que ve a la pista de l’Enrile Pas Alcoi a dos quarts de nou del vespre.

El Reus Deportiu ha caigut a casa contra el Club Patí Vic en un partit on els osonencs sempre han anat per davant al marcador. El conjunt visitant s’ha avançat amb un gol de Ferran Font al minut 4 de l’encontre. Amb el 0 a 1, els reusencs han reaccionat ràpid i Joan Salvat ha empatat amb un potent tir col•locat. Dos gols que han servit d’exemple del que ha estat la primera meitat. Un intercanvi de cops constant i amb la intenció de buscar el gol sense complexes.

El segon gol del Vic ha arribat d’una jugada combinada en la que Jordi Burgaya ha perforat la porteria roig-i-negra. Però una vegada més, el Reus Deportiu ha aconseguit igualar l’enfrontament amb un llançament de Matías Platero i amb el 2-2 s’ha arribat al descans. A la segona part, el conjunt d’Enrico Mariotti ha perdut pistonada i els osonencs han aprofitat per sentenciar el partit. Al 29 Cristian Rodríguez ha marcat el tercer gol i pocs minuts després Mia Ordeig ha establert el definitiu 2 a 4.

El Reus Deportiu suma 1 punt de 6 possibles en els dos primers partits a casa i se situa sisè amb 7 punts a la classificació. El proper partit serà dissabte que ve a la pista de l’Enrile Pas Alcoi a un quart de nou del vespre.