El Reus Deportiu desperta i aterra a la Final Four

BERTA TREIG

El Reus Deportiu La Fira serà a la Final a Quatre de la Lliga després de superar ahir l' Igualada per 4-2. Els roig-i-negres van patir de valent en començar perdent per 0 a 2. El final, però, va ser de traca. Els de Mariotti van remuntar i ja esperen el Barça B a les semifinals.

Només un minut va necessitar l' Igualada per avançar-se al Reus Deportiu, que no va tenir temps ni per acomodar-se a la pista. Una assistència de Francesc Bargalló i rematada d' Emmanuel García al segon pal que van deixar l'afició roig-i-negra muda. El mateix jugador va eixamplar diferències al minut 8. Pla contraatacava amb un tir aturat per Henriques. El porter però no va tenir tanta sort quan Emmanuel posava el 2 a 0 al marcador amb una rematada directa. Tocava remuntada i així de clar ho tenia Marín quan abans del descans igualava el marcador amb dos gols. Un tir magistral des del mig del camp al minut 18 i una jugada individual al 23 que donava el respir necessari al Reus per sortir a la represa començant de 0.

Ja a la segona part el Reus va ser el clar dominador del partit. Casanovas va avançar els roig-i-negres al marcador amb un tir des de la banda, que va perforar la porteria rival. Alex Rodriguez va fer el gol de la tranquil•litat quan a falta d'un minut pel final va sentenciar el partit.

El proper rival dels roig-i-negres serà el Barça B a la pista de l'Igualada aquest dijous a la semifinal de la Lliga Catalana. Els de Mariotti, a un pas del primer títol d'aquesta temporada.