Back to top

El Reus Deportiu d'hoquei buscarà un lloc a la final de la Copa Penedès

El Reus jugarà aquesta nit a pista del Noia Freixenet en busca de la classificació per la final a quatre de la Copa Penedès. Els roig i negres només poden guanyar si volen ser presents a la cita del proper cap de setmana a Calafell. El Reus Deportiu d’Hoquei es juga la estada a la final a quatre de la Copa Penedès a camp del Noia Freixenet.

El Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní es vestirà de gala per la presentació dels diferents equips de l’entitat. Els homes d’Alejandro Domínguez necessiten la victòria per estar presents en la final del proper cap de setmana a Calafell. Per la seva banda, al Noia li val l’empat per classificar-se, resultat que afavoriria a l’Igualada en detriment del Reus Deportiu.

Tot i la competitivitat i la importància creixent d’aquesta competició de pretemporada, Alejandro Domínguez continua creient que el més important és agafar ritme de cara a la Supercopa d’Espanya, de principis d’octubre.

 El Reus Deportiu no comptarà amb Albert Casanovas, amb una fractura al dit de la mà esquerre. Xavi Rubio, Adroher i Jepi Selva, convocats amb la selecció, tampoc hi seran presents, els dos últims, es troben ja a Angola per disputar el Mundial d’hoquei.