El Reus Deportiu, a dues jornades d'aconseguir el seu objectiu

ADRIÀ MORTE

El Reus Deportiu continua defensant la quarta plaça de l'hoquei lliga després de guanyar per 3 gols a 1 a l'Igualada. Un partit molt igualat que no s'ha resolt fins als minuts finals graciès a dos gols de Joan Salvat. Els roig-i-negres estan a dues jornades d'aconseguir el seu objectiu, el bitllet per la lliga europea.

El partit s'ha posat ben aviat de cara pel Reus quan al minut 6 de partit Raül Marín ha anotat el primer gol de la nit amb un llançament que ha entrat per tota l'esquadra. L'Igualada ha intentat reaccionar i ha tingut l'ocasió d'empatar amb un penal que no ha aconseguit marcar Cesar Vives. Un primer temps tranquil, totalment oposat al segon. Després del descans, l'Igualada ha donat un pas endavant però s'ha topat amb un Roger Molina inmens. Els de la capital de l'Anoia han fallat dues faltes directes. Primer Sergi Pla al minut 33 i 2 minuts més tard Roger Bars. L'Igualada però ha trec suc de la targeta blava que ha vist Marín i gràcies a la superioritat numerica Joan Muntané ha posat l'1-1 al marcador. Després, la polèmica del partit quan l'àrbitre ha decidit anular un gol de Marín que en un primer instant ha donat per bo. Incredulitat per part dels roig-i-negres i mocadors al Palau d'Esports. Tot i això, el Reus ha aconseguit superar l'Igualada mitjançant dos gols de Joan Salvat a pocs minuts pel final.

La victòria permet continuar defensant una jornada més la preuada quarta plaça que dóna accès a la lliga europea. El proper partit del Reus dissabte que ve al Palau Blaugrana.