Back to top

El Reus Deportiu estrena les pistes exteriors de bàsquet

La inauguració s'ha fet aquest matí a càrrec de la presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, i ha comptat també amb l'assistència de la presidenta del club, Mònica Balsells, i els equips base del bàsquet roig-i-negres.
Fotografia de les noves pistes exteriors del Reus Deportiu

El Reus Deportiu ha estrenat aquest dissabte les pistes exteriors de bàsquet, després de les reformes que el club va iniciar durant les festes de Nadal, i s'han acabat al llarg d'aquesta setmana. Els principals canvis han estat la reconstrucció del sòl i la substitució de les cistelles.

El nou sòl de les pistes les fa més practicables en els dies d'hivern o d'humitat. També han incrementat el nombre de pistes, que ha passat de dues a tres, augmentant així la disponibilitat per als equips base. 

Noves instal·lacions

Tot i les reformes, encara queda pendent la cobertura de les pistes exteriors. Des del club però, creuen que el cobriment de les pistes ara mateix no es pot dur a terme per qüestions econòmiques, i el manteniment de les pistes no podia esperar més.

Mònica Balsells, presidenta del Reus Deportiu: "El club encara s'ha de recuperar econòmicament per poder fer front aquesta segona part del projecte".

La presidenta de la Diputació, Noemí Llauradó, ha estat l'encarregada de tallar la cinta roig-i-negra. Aquestes reformes han comptat amb el suport econòmic de la institució provincial.

Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona: "A més dels Ajuntaments, també ajudem a les entitats. Creiem que l'esport ha de ser una de les nostres línies estratègiques, no només pels hàbits saludables, sinó també pels valors que implica. Hem de fomentar els esports de base i l'esport femení".

La secció de bàsquet del Reus Deportiu és una de les que té més força al club i, a més, és una gran aposta per l'esport femení i la paritat, ja que la meitat de les fitxes són de noies.  

Paraules clau: