Back to top

El Reus Deportiu femení es prepara per l'OK Lliga

L'equip sènior femení del Reus Deportiu està en plena pretemporada preparant el debut a la competició. Les roig-i-negres debutaran el proper 14 d'octubre a la pista del CP Vila-sana.
reus deportiu femení

El Reus Deportiu Femení s'està preparant de valent pel seu retorn a l'OK Lliga. Cinc temporades després, el conjunt roig-i-negre tornarà a la màxima categoria de l'hoquei estatal després d'acomiadar-se d'ella la temporada 2012/2013. "L'objectiu principal és la salvació. A partir d'aquí, una vegada tinguem l'objectiu cobert, serà anar escalant i arribar el més lluny possible", ha explicat Andreu Ribas, entrenador del Reus Deportiu Femení.

La plantilla roig-i-negra és pràcticament nova respecte la temporada passada. Enguany, han arribat quatre jugadores. Tres d'elles procedents del Vilanova i una del Liceo. "En aquestes setmanes estan treballant al màxim per conjuntar l'equip", ha comentat Ribas. La jugadora Anna Serrano ha afegit: "Anem amb moltes ganes. Som un equip nou, no ens coneixem gaire però estem fent força pinya".

Competir a l'hoquei lliga femenina implica jugar contra els millors equips femenins d'aquest esport. Per exemple, l'Hostelcur Gijón compta amb 4 campiones del món i el CP Voltregà 3. "Això implica una motivació extra, per això estan entrenant al 200%", ha assegurat el tècnic roig-i-negre".

El primer partit de les roig-i-negres serà el 14 d'octubre a la pista del Vila-sana. Després, el 21 d'octubre, les reusenques rebran la visita del campió de lliga, l'Hostelcur Gijón.

Paraules clau: