El Reus Deportiu Femení suma el primer punt de la temporada

Les roig-i-negres empaten (2-2) contra el CP Las Rozas, un dels equips més potents de la OK Lliga Femenina. El proper partit de les noies d'Andreu Ribas tornarà a ser a casa, dissabte 11 de novembre a les 21:00 hores contra el CP Manlleu
reus las rozas

El Reus Deportiu Femení ha sumat el primer punt de la temporada després d'empatar (2-2) contra el CP Las Rozas. Les roig-i-negres han plantat cara a un dels equips punters de l'OK Lliga Femenina i gairebé s'emporten el triomf. El duel s'ha pogut decantar per qualsevol dels dos costats ja que cada equip ha disposat d'una falta directa al darrer minut del partit. Malgrat això, cap dels dos conjunts ha estat encertat i l'encontre s'ha acabat amb les taules al marcador.

El partit ha estat una constant d'anades i vingudes entre el Reus Deportiu Femení i el CP Las Rozas. Les roig-i-negres han estat les primeres en avançar-se en l'electrònic. Al minut 13' la jugadora visitant Vanessa Daribo ha vist una targeta blava i Vinyet Flix ha aprofitat la falta directa per signar el primer gol de l'encontre. El conjunt d'Andreu Ribas, amb una gran actuació de la portera Salicrú, ha aguantat el resultat fins que a la segona part Las Rozas ha reaccionat.

Al minut 31' Giulia Galeassi ha restablert l'empat per part del conjunt visitant però al 38' Regina Flix ha avançat al Reus Deportiu. Amb el 2-1 a favor les roig-i-negres han continuat atacant amb criteri a Las Rozas. Per la seva banda, el conjunt visitant s'ha mostrat ferm i ha insistit en la remuntada. El 2-2 ha arribat al 44' mitjançant Pamela Lapolla. Ambdós equips han arribat amb 9 faltes al darrer minut de partit i ni Reus ni Las Rozas volien cometre la desena falta que proporcionava la directa pel rival. Malgrat això, cap dels dos conjunts ho ha pogut evitar. Vinyet Flix no ha estat encertada des de la bola aturada i pocs segons després, Pamela Lapolla, també ha fallat la seva falta directa.

El Reus Deportiu Femení suma el primer punt de la temporada i se situa, provisionalment, a la tretzena posició. El proper partit de les roig-i-negres serà dissabte 11 de novembre a les 21:00 al Palau d'Esports contra el CP Manlleu.