Back to top

El Reus Deportiu guanya 2-1 davant del CE Lleida

El partit s'ha disputat amb els gols molt concentrats en la 2a part del matx i amb pocs minuts de diferència. Els roig-i-negres sumen d'aquesta manera 3 punts i arriben a la cinquena plaça de la lliga.

El Reus Deportiu gunaya 2-1 davant del CE Lleida

Victòria poc lluïda la del Reus Deportiu Miró aquest dimarts al Pavelló d'Esports. Els roig-i-negres han guanyat 2-1 davant del Club Esportiu Lleida en un matx força igualat. La primera part del partit ha anat mancada del gols però amb diverses ocasions, com la d'Àlex Rodríguez abans de finalitzar el primer temps, amb una bola que ha anat al pal. La primera part ha acabat amb el marcador a 0 i dues faltes per a cada equip.

Una segona part més emocionant 

Ja en la segona part, tant els roig-i-negres com els de ponent han sortit a la pista buscant obrir el marcador i malgrat que això no ha arribat fins més tard, l'ambient s'ha caldejat amb un pal per part dels lleidatans, concretament, de Giuliani i poc després disparaven una falta directe que el porter roig-i-negre ha rebutjat. No ha estat fins al minut 37 de partit que s'obria el marcador amb un llançament d'Àlex Rodríguez però uns instants després, l'àrbitre ha pitat falta a favor dels del Baix Camp, un llançament Julià no ha deixat escapar per pujar el marcador 2 a 0. Només 1 minut més tard, els de ponent han aconseguit anotar el seu primer gol al marcador, de la mà de Giuliani.

Sumen 3 punts abans de jugar contra l'Igualada 

D'aquesta manera els roig-i-negres sumen els 3 punts molt necessaris després de les les anteriors derrotes i arriben a la 5a plaça de la classificació. Els del Baix Camp es veuran les cares contra l'Igualada aquest dissabte, una pista complicada però que esperen sense preocupació.