Back to top

El Reus Deportiu intentarà seguir en la línia ascendent

El Reus Deportiu d’hoquei ha viatjat aquest divendres el matí cap Alemanya on aquest dissabte disputarà el penúltim encontre de la fase de grups de la Lliga Europea contra l’Iserlohn. Els reusencs no poden fallar davant del cuer del grup, ja que es jugaran el billet a la següent fase contra l’Oliveirense portuguès a la última jornada.

El Reus Deportiu d’hoquei visita l’Iserlohn Alemany amb la voluntat de mantenir el bon joc i l’encert ofensiu mostrat en els darrers dos encontres de Lliga.

Després de golejar al Tordera a casa i al Blanes a domicili els homes d’Alejandro Domínguez s’han omplert de confiança de cara al tram decisiu de la temporada.

El Reus no es pot permetre una ensopegada a Alemanya donat que és segon classificat del grup empatat a punts amb l’Oliveirense, amb qui es jugarà el pase a la següent fase en l’últim encontre del grup.

Per la seva banda, el quadre alemany intentarà lluitar pel seu honor després de perdre per golejada molts dels seus encontres d’aquest grup, amb un total de 32 gols en contra i tan sols 8 a favor.

Números que han fet que no sumi cap punt a la classificació. Domínguez espera poder encarrilar el partit ràpidament per així donar descans als seus homes de cara al vital partit contra l’Oliveirense d’aquí una setmana i mitja. Alejandro Domínguez podrà comptar amb tots els efectius.

L’expedició roig-i-negre ha sortit aquest divendres al migdia en un vol a Iserlohn, i disputarà l’encontre aquest dissabte a les tres de la tarda.