El Reus Deportiu ja és a quarts de final de la Copa CERS

DAVID GALLEGO RODRÍGUEZ

El Reus Deportiu d’hoquei ja és a quarts de final de la copa CERS. Amb un resultat de 7 a 5, els roig-i-negres han sentenciat l’eliminatoria i es veuran les cares a la propera ronda amb el Vilafranca. Dotze gols han fet viure tot un espectacle al Palau d’Esports que ha acabat amb final feliç per als homes d’Enrico Mariotti que ja són més a prop de la final de la segona màxima competició europea.

Al minut 4 Raül Marín ha inaugurat el marcador gràcies a una falta directa provocada per Xavi Rúbio. Marc Coy ha estat l’encarregat d’anotar el segón gol dels roig-i-negres, amb el qual han intentat refredar un partit que ha començat frenètic. La resposta dels visitants ha arribat de mans de Luis Silva, al refús d’una falta directa.Tot i així Platero s’ha encarregat que l’alegria els hi durés poc amb aquest gran gol, amb el qual s’ha tancat la primera part. Ha estat Pedro Vaz qui ha estrenat la segona meitat posant el 3 a 2, però tot just després els reusencs han aconseguit ampliar distàncies gràcies a dos gols de Coy i Marín, a falta de deu minuts pel final del partit. Tot i així Luis Silva ha aconseguit posar als visitants a dos gols del Reus, i encara que Marc Ollé ha donat aire al minut 48, el Turquel s’ha posat a només un gol de l’empat a l’últim minut de joc, gràcies als gols de Luis Silva i Vasco Luís. Finalment una falta directa de Raül Marín ha acabat amb les possibilitats dels portuguesos i ha senteciat el partit i l’ eliminatòria.

El Reus ha passat de ronda i es veurà les cares amb el Vilafranca a quarts de final. Una victòria que donarà alè als reusencs de cara al proper partit de lliga on tancaran la primera volta a la pista del Vendrell.