Back to top

Reus Deportiu Miró - CE Noia Freixenet per començar l'OK Lliga

L'OK Lliga s'iniciarà el 26 de setembre, quan els roigs-i-negres rebran a casa al Noia Freixenet. El primer clàssic contra el Barça arribarà en la jornada 9, el 21 de novembre, a Barcelona.

Quart contra tercer classificat de la temporada 2019/202, és a dir, Reus Deportiu Miró - CE Noia Freixenet per començar l'OK Lliga. La competició s'iniciarà amb un duel entre dos equips que volen estar al capdavant de la classificació, amb el permís del Barça i del Deportivo Liceo. Precisament, el primer clàssic contra el Barça arribarà el 21 de novembre al Palau Blaugrana a la jornada 9.

Els homes de Jordi Garcia marxaran de vacances després de viatjar a Lloret el 19 de desembre a la jornada 13 i tornaran amb un plat fort, rebent el Deportivo Liceo a casa el 9 de gener. El 27 de març el Palau d'Esports rebrà la visita del Barça, en el clàssic de la segona volta. El 22 de maig el Reus es desplaçarà a La Corunya en la penúltima jornada de lliga, abans d'acabar la competició a casa rebent la visita del Vendrell.

Reus Deportiu Miró - CE Noia Freixenet per començar l'OK Lliga

Sense play-off pel títol

L'OK Lliga tornarà a tenir un format únic de lliga regular, després que l'Associació de Clubs d'Hoquei Patins votés la supressió del play-off pel títol, una de les novetats que s'havien d'implementar, de nou, la temporada passada, però que amb l'arribada de la COVID-19, no es va poder celebrar.

De moment els partits que es disputin al Palau d'Esports se celebraran a porta tancada, ja que segons explica l'entitat del Carrer Gaudí, els possibles contagis derivats d'un partit d'hoquei posarien en risc tota l'activitat del club. Els reusencs fa més d'un mes que estan entrenant, i tot i no jugar la Lliga Catalana, viatjaran a La Corunya per jugar la Copa del Rei la setmana abans de l'inici de l'OK Lliga.

Paraules clau:

Notícies relacionades