El Reus Deportiu Miró es reivindica a Vic

Els roig-i-negres guanyen per tres gols a quatre a la capital d'Osona i s'afiancen a la quarta posició de l'OK Lliga després de 24 jornades aprofitant la derrota de l'Igualada contra el Barça.
reus deportiu

El Reus Deportiu Miró ha sumat aquest dimarts una nova victòria després d'imposar-se per 3 gols a 4 al Club Patí Vic. En un partit en el qual sempre van anar per davant, van demostrar que els d'Osona no són rival pels del Baix Camp.

El primer gol el va fer Àlex Rodríguez a les primeres de canvi des del punt de penal. Deu minuts després, al 18, empatava el Vic mitjançant Arnau Font després d'una bona jugada dels viguetants. Però Pablo del Río va decidir posar-se la bandera al cap i va rematar els locals amb dos gols consecutius. El 26 feia l'1 a 2 i només tres minuts després tornava a avançar els roig-i-negres rematant una centrada d'un company.

Partit encarrilat però mai sentenciat

El partit es va posar de cara pels de Jordi Garcia, que van saber dominar el joc i garantir una estabilitat darrera que els va permetre viure tranquils fins a la recta final del partit. Però Roger Font posava emoció al partit a falta de 10 minuts amb el 2 a 3. De nou, Àlex Rodríguez ampliava l'avantatge i la tranquil·litat per als roig-i-negres tres minuts després. Le Berre feia el 3 a 4 definitiu a manca de cinc minuts. El marcador ja no es mouria.

El Reus Deportiu aprofita així la derrota de l'Igualada contra el Barça. Els blaugrana vencien 3 gols a 5 a casa dels de l'Anoia, el que amplia la diferència de punts entre el Reus i l'Igualada i s'afiança a la quarta posició. Els de Jordi Garcia tenen ara 44 punts i es troben a dos del Noia Freixenet. Els d'Igualada tenen 40 punts.