Back to top

El Reus Deportiu Miró rep el Club Patí Vic abans del gran clàssic

Els vigatans visiten el Palau d'Esports després de sumar en les dues jornades passades a l'OK Lliga.
Imatge d'un entrenament del Reus Deportiu Miró

Reus i Vic es veuran les cares aquest divendres a les nou de la nit abans de la celebració la setmana vinent d'un partit crucial dins del calendari esportiu roig-i-negre.

Ja fa olor de clàssic

El Palau d'Esports rebrà dimarts al Barça en jornada intersetmanal després de la suspensió d'aquest duel ara fa un mes per les goteres que van irrompre a la pista reusenca.

Imatge de les goteres que van afectar el Palau d'Esports
Imatge de les goteres que van afectar el Palau d'Esports

La visita dels culers encetarà el segon Tourmalet de la temporada pels ganxets, que s'enfrontaran també a rivals com el Deportivo Liceo en competició regular o a l'Sporting de Portugal en fase de grups de la Lliga Europea.

El Club Patí Vic, un partit d'impàs

Abans, el Club Patí Vic viatja fins a Reus, sent aquests onzens a la classificació de l'OK Lliga amb vuit punts, però quatre els han sumat en les dues darreres jornades, després d'empatar la setmana passada contra el Caldes i guanyar al Taradell a domicili.

Un rival que proposa poc en atac i que juga amb una plantilla molt jove. De fet, els de la capital de l'Osona tenen un dels pressupostos més baixos de la categoria.

Pels roig-i-negres és essencial confiar-se de cara a porteria, però aquest no és un matx per fer-ho, ja que el Vic juga amb una defensa molt tancada. Puntuar però és la prioritat després de les taules de dissabte contra l'Igualada Rigat HC.

Els de Jordi Garcia són ara mateix quarts a la classificació amb 15 punts i un partit menys. El recuperaran dimarts contra els blaugranes. Abans però la convocatòria és aquesta nit, a partir de les nou, al Palau d'Esports.