Back to top

El Reus Deportiu no està d'acord amb el desenllaç de l'OK Lliga

Tot i que el club creu que la competició s'ha d'anul•lar, no comparteix la postura d'assignar un campió. Tot això en un any on el play-off havia de ser el gran atractiu de la temporada.
Imatge de la façana del Reus Deportiu

El Barça ja és campió de l'OK Lliga un any més en una decisió que s'ha pres als despatxos.

Després de gairebé dos mesos de l'aturada de la competició regular, la Real Federación Española de Patinaje ha decidit assignar el club blaugrana com a líder a falta de disputar-se els partits del play-off, la gran novetat d'enguany que havia de decidir la classificació definitiva abans de finalitzar l'any esportiu.

Una decisió que no ha agradat a la directiva del Reus Deportiu que suggeria que la temporada havia de declarar-se nul·la. Ho explica Mònica Balsells, presidenta de l'entitat del carrer Gaudí:

"Creiem que no hi havien d'haver descensos per no perjudicar els equips de la part baixa de la classificació, però la lliga regular no estava finalitzada ni s'havia disputat el play-off per declarar campions. Per nosaltres el Barça no ha guanyat l'OK Lliga enguany".

El Reus Deportiu no vol donar prioritat en l'obertura de portes del club al primer equip d'hoquei patins, i en tot moment, aquests podran tornar al terreny de joc quan els socis també puguin tornar a fer ús de les instal·lacions.

Els abonats són ara mateix la prioritat de l'entitat roig-i-negra, malgrat que la situació d'excepcionalitat els ha fet perdre un 20% de la massa social. Tot i així, rebaixar la quota no és una opció, ja que el club continua funcionant.

"Hi ha treballadors que continuen treballant, segueixen els crèdits amb el banc, també els de l'Institut Català de Finances, els rèntings de la maquinària..."

L'entitat assegura que compensarà la fidelitat dels qui continuen apostant pel Reus Deportiu.

canalreus a telegram

Paraules clau:

Notícies relacionades