Un Reus Deportiu que es desinfla davant el Girona

El Reus Deportiu s’ha emportat la victòria davant el Citylift Girona (3-5). En jornada d’Ok lliga, el Reus ha dominat el partit, però el Girona ha gaudit de diverses ocasions perilloses. L’encontre ha anat de més a menys i als últims minuts, tot s’ha posat a favor del Girona. Raúl Marín ha aconseguit fer el hat-trick quan restaven 4 segons pel final.
Girona - Reus Deportiu

El Reus Deportiu s’ha imposat davant el Citylift Girona sentenciant el partit amb un 3 a 5 final. El marcador, però, no ha fet justícia als gironins que han gaudit de diverses oportunitats. Marc Palau ha estat el primer en provar a porteria al minut 3’. Ho ha tornat a fer al 5’ quan l’ha desviat el porter del Reus, Càndid Ballart. Amb només 7 minuts de partit, Romà Bancells ha obert la llauna després d’intentar-ho Marc Torra. Portava tres jornades consecutives de lliga sense marcar.

Gol de Raúl Marín al minut 10’ després d’un llançament sec fruit d’una jugada individual. Després d’una falta a Àlex Rodríguez, Manel García ha vist la segona blava –la primera ha estat al minut 9’ per protestar–. La directa l’ha servit Marín, que després de buscar forat, ha posat el 0-3 al marcador. Sense gaire esforç, Àlex Rodríguez ha enviat la bola al fons de la xarxa al minut 15’ recollint un passi de Torra (0-4).

Els darrers 8 minuts de la primera part, els reusencs han jugat molt tancats en un camp, el del Palau 2 de Girona, que és més gran de ho habitual (44 x 22m), la major superfície de joc de les pistes d’hoquei del país. Quan quedaven 4 minuts per entrar al túnel de vestidors, l’entrenador del Girona, Ramon Benito, ha demanat temps mort, però poc a servit als locals que no han pogut resoldre satisfactòriament cap ocasió.

A la represa, els de Jordi García han perdut pistonada i amb només cinc minuts, una oportunitat perillosíssima de David Gelmà ha posat en alerta als visitants, després d’un passi de Borja Ramon que no ha sabut aprofitar. Al minut 35’ ha provat Raúl Marín després de superar un u contra dos, però la bola ha sortit fregant el pal. Al minut 36’ ha arribat el primer gol dels locals, de la mà d’Oriol Garcia després d’una jugada amb Borja Ramon. Més tard, blava per Àlex Rodríguez per protestar. L’ha xutat David Gelmà, però l’ex del Voltregà l’ha parat amb el peu. Al minut 46’, l’àrbitre ha xutat la desena del Girona, però Marín no l’ha pogut transformar en gol.

Els reusencs s’han confiat massa a la segona part, s’han relaxat i el matx s’ha anivellat. A 3 minuts pel final, Borja Ramon ha fet pujar l’electrònic al 2-4, gràcies a una assistència de Manel García. Encara no estava tot dit i quan restaven 20 segons, Borja ha aprofitat un passi de Marc Palau per posar el 4-3. Semblava que res més podia passar, però a 4 segons del xiulet final, Marín ha fet el seu hat-trick quan la porteria contrària estava sense el titular que havia estat expulsat.

Amb aquesta victòria, els de Jordi García sumen 58 punts i se situen tercers a la taula classificatòria, per darrere del Barça Lassa (que ja té al cinquena copa consecutiva a tocar) i el Liceo. El Reus Deportiu jugarà el pròxim partit fora de casa, contra el Pas Alcoy. Serà dissabte 28 d’abril a les 20:15h. Un partit que no hauria de ser complicat pels del Baix Camp tenint en compte que el rival se situa per sobre de mitja taula.