El Reus Deportiu es queda sense la tercera victòria consecutiva

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei no ha pogut sumar la tercera victòria consecutiva

Els roig-i-negres han empatat a 2 aquest dissabte a casa contra el Lleida. Els gols han arribat molt aviat, al minut 4 Marc Coy obria el marcador però Andreu Tomàs ha fet l’empat al 6, i al 7 el mateix jugador posava per davant el conjunt visitant. Raül Marin però tornava la igualtat només un minut després.

A la segona part els de Mariotti no han estat efectius malgrat disposar d’ocasions mentre que el Lleida ha pogut emportar-se premi en aquesta falta directa que Roger Molina ha aturat a 4 minuts del final després que Marc Coy veiés la blava. 2 a 2 en el primer encontre al Palau d’aquesta temporada i el Reus baixa del quart al sisè lloc. Avui a les 9 del vespre els roig-i-negres disputaran una nova jornada de l’Oklliga a casa contra el Vic.