El Reus Deportiu es queda sense Lliga Europea

SILVIA ANDREO

En hoquei, el Reus Deportiu ha perdut 6 a 5 ala pista del Noia en l’últim partit de l’ok lliga

Els roig-i-negres no han pogut accedir al quart lloc, que permet disputarla Lliga Europei  hauran de conformar-se amb jugar la CERS per segona temporada consecutiva.
En els primers 9 minuts de joc el conjunt local ja anava guanyant 3 a0, Marc Coy ha retallat distàncies amb dos gols, un d’ells de penal però abans del descans Bargalló ha anotat el 4 a 2 i la tercera diana en el seu compte particular.

A la segona meitat els roig-i-negres han sortit més actius i han aconseguit fins i tot posar-se per davant, gràcies a dos gols de Coy i un de Joan Salavat però el Noia, que es jugava la permanència no ha deixat escapar la victòria i ha capgirat el marcador.
Al final 5 a 6 i Alejandro Domínguez tanca la seva etapa al Reus sense poder classificar l’equip per la màxima competició europea, que disputarà el Moritz Vendrell.