Back to top

El Reus Deportiu de rítmica inicia la temporada amb l'objectiu de créixer

La secció de gimnàstica rítmica del Reus Deportiu encara el tram final de la pretemporada amb la intenció que quatre de les seves integrants aconsegueixin la classificació pels campionats d’Espanya.

El Reus Deportiu inicia així un projecte que pretén fer del club roig i negre un fix en les competicions estatals. La secció de gimnàstica rítmica del Reus Deportiu inicia la temporada en competicions individuals amb l’objectiu que algunes de les seves esportistes es classifiquin pel campionat d’Espanya base i absolut. Una secció en ple creixement.

La temporada passada es valora positivament i la direcció de la secció mira aquest curs amb especial il•lusió Un dels objectius de la Rítmica del Reus Deportiu és arribar a competir amb regularitat en els campionats estatals i convertir-se en un club de referència en aquest esport. Anna Jané, Lorena Istrate i la Miriam Giné intentaran donar un nom al Reus Deportiu en rítmica a nivell estatal absolut, i la Nadia Plasencia al campionat d’Espanya base.

Fa unes setmanes el Palau d’Esports va acollir la presentació d’aquesta secció amb una exhibició de totes les seves integrants, amb una quarantena de nenes des d’escolar fins a absolut. Ara toca pensar en els individuals, a l’espera de començar