El Reus Deportiu se salva a Saint-Omer

Els roig-i-negres s'han avançat al marcador en una gran primera meitat, però els francesos han despertat a la represa posant les taules al marcador. Una diana de Salvat al 47 ha donat la victòria al Reus Deportiu que, per la mínima, continua viu en Lliga Europea.
Imatge de l'encontre entre el SCRA Saint-Omer i el Reus Deportiu

FOTOGRAFIA : CERS Rink Hockey TV

Superioritat a pista i al marcador

El Reus Deportiu ha sortit endolladíssim a la pista del Saint-Omer i, amb només un minut, ja s'han pogut veure tres accions de perill reusenques. Càndid ha aturat totes les aproximacions visitants sorgides de les contres dels locals, i al minut 3, els de la capital del Baix Camp s'han avançat al marcador. Després d'un contracop, Salvat ha cedit la pilota a Romà que, al segon pal, ha batut el porter francès (0-1). Al minut 16, Julià ha enviat la pilota al pal i aquí els granes han despertat. El matx s'ha igualat, i al Reus no li sortien totes les ocasions creades. L'última acció de perill  ha estat per César, però un defensa local ha allunyat la bola. El Saint-Omer ha provat també a porteria, però Càndid ha estat un mur i amb el 0 a 1 s'ha arribat al descans.

Els ha Salvat

A la represa, el Reus ha sortit llençat a fer el segon de la nit i al 33 Julià ha tornat a tocar ferro. Els locals, que ja havien pres la mida als roig-i-negres, s'han mostrat més agressius però el gran joc desplegat pels de Jordi Garcia els hi impedia arribar amb facilitat a porteria. Fins al minut 41. Després d'una gran aturada de Chambell a Salvat, Fabien Barengo ha liderat un contracop que ha finalitzat amb les taules al marcador (1-1). Els locals impedien la sortida de pilota reusenca però al 47, Àlex ha pogut fer el tercer pal de la nit. Finalment ha estat el segon pal qui ha tornat a salvar als del Baix Camp quan Salvat, al 47, ha culminat la diana que manté al Reus Deportiu viu en competició europea (1-2).

Amb aquest resultat els de Jordi Garcia esvaeixen totes les opcions dels francesos i confirmen la tercera posició del Grup C amb 3 punts. El matx davant el Wasken Lodi al Palau serà decisiu, però abans toca pensar amb l'OK Lliga. El proper matx serà aquest dimarts a casa el Recam Làser Caldes, a partir de les nou del vespre.