El Reus Deportiu segueix sense cedir cap punt fora de casa

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu ha aconseguit una nova victòria a domicili. Els roig-i-negres s’han imposat 4 a 7 al Cerceda amb 4 gols de Raül Marin i pujen fins el tercer lloc al taula.

4 partits com a visitants i 4 victòries. No hi ha qui pugui amb els d’Enrico Mariotti lluny del Palau. A més, aquesta jornada s’han endut la victòria per golejada. Els roig-i-negres han hagut de remuntar el gol matiner del Cerceda que ha arribat al primer minut de la mà de Peli Fernández. Platero al 11 ha aconseguit empatar i al 14 Marin ha posat per davant els seus. Però en 5 minuts els gallecs han tornat a donar la volta al marcador amb una altra diana de Peli Fernández i de Martiñan.

Amb un 3 a 2 a l’electrònic s’ha arribat a la mitja part. En el primer minut de la repressa Marc Ollé ha tornat a posar taules però de nou el Cerceda aconseguia marcar el 4 a 3. Però Marin s’ha aplicat a fons i ha aconseguit tres gols més. A dos minut del final Salvat ha tancat la golejada amb el 4 a 7 definitiu. Bon triomf dels roig-i-negres que escalen fins el tercer lloc a falta de disputar-se encara 4 partits. Dissabte vinent toca buscar la primera victòria com a locals contra el Voltregà.