Back to top

El Reus Deportiu es topa amb el cuer per retrobar-se amb la victòria

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu visitarà demà a dos quarts de 9 del vespre la pista de del cuer de l’OKlliga, l’Alcoi. Els roig-i-negres volen retrobar-se amb la victòria després de les dues darreres jornades. Mariotti segueix sense poder comptar amb Xavi Rubio per aquest encontre.

No ha sumat encara cap punt i és últim a la classificació però això no es motiu per refiar-se de l’Alcoi. Els roig-i-negres volen recuperar les bones sensacions dels dos primers partits de lliga. Mariotti no podrà comptar una setmana més amb Xavi Rubio que ja ha començat a entrenar sol i Marc Coy malgrat que ahir no es va exercitar per molèsties als lligaments estarà disponible pel partit d’aquest dissabte.

Qui també estarà a disposició del tècnic roig-i-negre és el jugador del conjunt junior Sergi Torné que va disputar els primers minuts de la temporada el passat dimarts contra el Vic. I el juvenil  Marçal Forés també espera algun dia poder formar part del primer equip. Ahir es va entrenar per primer cop sota les ordres d’Enrico Mariotti i els companys el van rebre d’una manera molt especial.