Back to top

El Reus Deportiu torna a somriure al Palau d’Esports

DAVID GALLEGO RODRÍGUEZ

Després d’una mala ratxa el Reus Deportiu ha tornat a somriure al Palau d’Esports i ha guanyat al Lloret per 5 a 4. Tot i el bon començament dels reusencs, l’equip visitant ha fet patir als roig-i-negres als últims instants de la partit

El Reus ha començat pletòric davant un Lloret que ha vist com Platero ha certificat el primer gol del partit al primer minut de joc. La pressió d’un inici immillorable dels reusencs ha afectat als gironins deixant-los pràcticament immòbils a la pista. Tot i així amb la primera ocasió dels visitants, David Plaza ha anotat l’empat. Marc Coy, dos minuts després, s’ha encarregat que el rival no agafés la iniciativa del partit, amb una gran jugada. Al 12 Marín ha enfonsat encara més al Lloret amb una falta des de gairebé mig camp.

Després d’aquest gol el joc s’ha calmat, però Àlex Grau ho ha tornat a revolucionar amb un xut llunyà que ha acabat entrant a la porteria de Roger Molina. Tot just dos minuts després ha arribat l’empat per part del mateix Grau. Però Raül Marín, amb una espectacular jugada individual, ha posat per devant als homes d’enrico Mariotti, i ha sentenciat el partit amb una falta directa al minut 34. Quan tot semblava acabat, el Lloretenc Xavi Sulé ha posat emoció al partit. Però un Reus molt concentrat ha acabat dominant les últimes possessions i ha guanyat el partit. La propera jornada tindrà lloc el 19 de desembre a casa, contra un rival proper, el Noia.