Back to top

El Reus Deportiu-Viareggio, suspès

La CERS ha anunciat que ajorna el partit perquè s'ha cancel·lat el vol de l'equip italià a terres catalanes. En els propers dies es comunicarà el dia i hora de l'encontre.
reus viareggio

ACTUALITZACIÓ: La CERS ha anunciat que el duel entre Reus Deportiu i Viareggio es suspèn. Vueling ha cancel·lat el vol que havia de portar l'equip italià a terres catalanes. En els propers dies es comunicarà quan es disputarà el partit.

ARTICLE ORIGINAL: El Reus Deportiu, campió de la Lliga Europea, comença el camí de la defensa del títol que l'acredita com a campió d'Europa. Els roig-i-negres s'enfrontaran en la primera jornada del campionat contra el Viareggio italià. El duel tindrà lloc aquest dissabte 4 de novembre a les 16:00 hores al Pavelló de Les Comes d'Igualada. El club roig-i-negre ha rebut una sanció d'un partit i una multa de 2.000 euros pel llançament de diversos gots d'aigua en el Reus-Sporting de la temporada passada.

"Ens agradaria jugar a casa, cosa que per nosaltres és molt important. No és el mateix jugar a casa que a Igualada, és una altra d'aquestes decisions que no acabes d'entendre de la Federació", explicava Jordi Garcia, entrenador del Reus Deportiu, després del partit contra el Vendrell. Joan Salvat, jugador roig-i-negre, ha afegit: "No sabem quin ambient ens trobarem perquè lògicament canviarà molt d'haver pogut jugar a casa nostra".

El duel és una reedició de la semifinal de la Copa Continental del passat mes d'octubre. En aquell partit el Reus Deportiu es va imposar al Viareggio per 2-1 amb una gran actuació col·lectiva. "Igual que el partit que vam jugar a Itàlia no serà perquè era una semifinal i l'ambient, l'arbitratge i la pista no són els mateixos, estic segur que serà diferent", ha comentat Joan Salvat.

Reusencs i italians es veuran de nou les cares per intentar sumar els primers 3 punts de la fase de grups. Pel que fa a l'afició, els abonats del Reus Deportiu disposaran d'entrada gratuïta ensenyant el seu carnet d'abonat. Per la resta d'aficionats, el preu serà de 5 euros.