Back to top

Reus destinarà 100.000 euros en ajudes a les empreses

L'Ajuntament de Reus, amb la regidoria de Promoció Econòmica i la col·laboració de l'empresa municipal REDESSA, ha obert les convocatòries de subvencions per fomentar la creació, la millora i el creixement de les empreses i els nous emprenedors. Enguany s'obre un nou ajut per la internacionalització de les empreses.
Reus destinarà 100.000 euros en ajudes a les empreses

Aquest dilluns s'ha obert una convocatòria dotada amb 90.000 euros, 2.000 euros per ajut atorgat, fins al 28 de setembre. La regidoria de Promoció Econòmica juntament amb Redessa segueixen apostant pel Programa d'Ajuts per a la creació i millora de les empreses.

A més, s'obre una altra convocatòria dotada amb 16.200 euros, 1.800 euros per ajut atorgat, fins al 31 d'agost. Es vol donar suport a l'expansió internacional de les empreses de la ciutat amb un nou ajut per a l'augment de la competitivitat, la diversificació dels riscs i el creixement en les vendes. Marc Arza, regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Reus, reconeix que "qualsevol empresa que tingui menys de 50 treballadors i la seva exportació no sigui superior al 15% de la facturació total, rebran un ajut per part de l'Ajuntament".

El 23 de juliol s'oferirà una sessió informativa a tots aquells empresaris i emprenedors interessats en la convocatòria a l'edifici Tecnoparc.

Paraules clau: