El Reus destrona la imbatibilitat del Caldes a la Torre Roja

Amb un equilibri gairebé perfecte entre atac i defensa, els roig-i-negres arrabassen la tercera plaça de l’OK Lliga als del Vallès Oriental. Porteria a zero i set gols visitants que donen molts ànims per seguir combatent al Tourmalet reusenc (0-7)
Reus Deportiu

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

Duel de tu a tu a la Torre Roja on, en aquesta jornada intersetmanal, el Reus visitava el tercer classificat de l’OK Lliga, el Caldes, després de 15 hores d’autobús en la tornada de Saint-Omer.

Vent en popa pel Reus Deportiu

Còmodes a pista, els roig-i-negres han gaudit de la possessió de la bola, i ben d’hora s’ha vist la primera acció de perill reusenca. Romà Bancells ha tocat ferro al minut 3 amb un llançament potent. Càndid, impecable, ha fet feina allunyant, fins i tot, una bola enverinada dels locals. Però quan els blaus s’han centrat amb el matx, ha arribat el primer gol de la nit. Marc Julià li ha cedit l’esfèrica a Cristian que des del segon pal ha fet pujar el 0 a 1 al marcador (0-1). Al minut 20 Àlex ha vist la blava intentant evitar un contracop. Blanqué ha enviat la directa fora i el Reus havia d’aguantar amb un jugador menys a pista. No solament ha resistit, sinó que ha fet el segon. Una altra targeta, aquest cop, per Rovira, ha fet que Marc Julià, l’especialista dels set metres, amplies les distàncies al marcador (0-2).

Encara més Reus

No valia a badar en la segona meitat, però la defensa del Reus avui ha estat de 10. En atac, l’electrònic ha parlat per si sol. Al minut 31, Àlex ha provat un llançament llunyà, el rebot l’ha aprofitat un atent Cristian Rodríguez per fer el tercer (0-3), i dos minuts després, no li ha fet falta ningú al 27 dels roig-i-negres. Àlex ha creuat sol tota la pista per batre, amb un gran domini de pala, a Cesc Campor (0-4). Al minut 44, Ferran Rosa ha vist la tercera blava del partit i la desena del Caldes. Marc Julià no ha desaprofitat l’ocasió per fer el 0 a 5 amb l’equip completament relaxat (0-5). No ho havia dit tot l’ex del Bassano quan, dos minuts després, a fet el seu hatrick particular amb una gran jugada individual (0-6). Ho ha acabat d’arrodonir Àlex, a falta de quaranta segons pel xiulet final, amb una forta canonada que tancaria la golejada de la temporada (0-7).

Amb aquest resultat els homes de Jordi Garcia se situen a la tercera plaça de l'OK Lliga amb els mateixos punts que el Caldes que cau a la quarta posició per dos gols de diferència. Aquest dissabte els del Baix Camp rebran al Palau l'Alcobendas, a la una del migdia.