Back to top

El Reus d'hoquei buscarà l'anhelada victòria fora de casa

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei buscarà la tercera victòria a domicili de la temporada avui a les 9 del vespre. El conjunt roig-i-negre visita la pista del penúltim classificat, el Manlleu. Alejandro Domínguez vol que la bona imatge i la identitat que el seu equip va mostrar contra el Voltregà no hagi estat un miratge, i es repeteixi avui contra el conjunt osonenc.

Objectiu: guanyar fora de casa. El Reus no ha fa des de la jornada 7. Lluny del Palau només ha sumat dues victòries i un empat, per això no vol tornar de la pista del Manlleu sense premi. El rival dels roig-i-negres amb 11 punts, és penúltim i només ha guanyat dos partits aquesta temporada, però Alejandro Domínguez no es confia d’aquesta situació ni de dos jugadors, Lluís Teixidó i Marc Julià. Sap on fer mal.

El Reus, afronta el partit com diu Domínguez “amb la lliçó apresa” després del cop de Vilafranca i amb la idea de mostrar la imatge del darrer enfrontament contra el Voltregà.

Xavi Rubio es perdrà el partit d’aquest vespre, ja que segueix recuperant-se de l’esquinç al turmell. Dimarts que ve tornarà a entrenar amb el grup.

I a banda del partit d’aquest vespre, hem volgut parlar també amb Alejandro Domínguez sobre el seu futur.
Dimarts es va saber que l’argentí serà el nou seleccionador nacional femení a final de temporada.

El tècnic roig-i-negre ho afronta com un autèntic repte, ja que tot i que forma part de la direcció tècnica del combinat masculí des de l’any passat, serà la primera vegada que es posi al capdavant d’un equip de noies.
Domínguez vol traslladar el seu concepte d’hoquei a la selecció femenina. A banda, d’aquesta nova aventura, el tècnic no es tanca a poder entrenar un altre equip o iniciar altres projectes la propera temporada.