Back to top

El Reus d'hoquei comença la pretemporada

SILVIA ANDREO

El Reus Deportiu d’hoquei jugarà avui el primer partit de la pretemporada.

Els roig-i-negres rebran a les 9 del vespre al Palau d’Esports el Voltregà per disputar la recuperada Lliga Catalana, un partit que serà gratuït per a tots els aficcionats. Aquest serà un dels 3 encontres corresponents a aquesta competició, ja que el proper dimarts tornaran a jugar a casa contra el Calafell i el 8 de setembre visitaran la pista del Noia.

Els homes d’Enrico Mariotti porten dues setmanes entrenant-se i avui serà una bona oportunitat per veure l’equip i saber si el tècnic Italià, que debutarà aquesta nit a la banqueta, segueix la línia del seu predecessor, Alejandro Domínguez. També podrem veure sobre la pista l’únic fitxatge del Reus aquesta temporada, Raül Marin.

 

Abonaments amb descompte abans del 9 de setembre

D’altra banda, el club ha fet oficial els preus dels abonaments per la nova temporada 2015-2016.
Així, veure els partits del Reus Deportiu d’hoquei a butaca costarà 150 euros, per als socis del club els hi costarà una mica més barat, 120 euros, a general el preu serà de 75 euros, 50 la general per als socis i 30 la general junior, mentre que la general infantil, que arriba fins els 14 anys serà gratuïta.
A més, totes aquelles persones que adquireixin el seu abonament abans del 9 de setembre podràn gaudir d’un 10 % de descompte.