El Reus d'Hoquei deixa escapar la 4a plaça

SILVIA ANDREO

La derrota del Reus Deportiu d’hoquei aquesta jornada contra el Cerceda té conseqüències greus. Els roig-i-negres han perdut la quarta plaça que dona accés a la Lliga Europea després de perdre 9 a 6 davant el conjunt gallec. Els d’Alejandro Domínguez han perdonat massa davant d’un rival que només ha perdut un partit com a local.

El Reus Deportiu d’hoquei ha perdut i ha deixat escapar el quart lloc que durant setmanes a defensat a mort. Els roig-i-negres visitaven una de les pistes més complicades de l’Ok lliga i han sortit molt ferits. Martín Payero ha obert el marcador al minut 7 i Martiñan ha fet el 2 a 0 a l’11.

Pocs segons després Matias Platero ha retallat distàncies però al 15 Juan Fariza ha marcat el tercer del conjunt gallec.  Costa al 18’ amb un altre gol ha tornat a posar el Reus al partit però el mateix Costa ha vist la targeta blava un minut després i Payero ha transformat la falta directa.

Amb el 4 a 2 s’ha arribat a la mitja part. Al 31 Grasas ha marcat el 5 a 2 i Payero i Gonzalo s’han encarregat del sisè i el setè gol local. Al 39 Platero ha aconseguit la tercera diana dels reusencs però el Cerceda ha tornat ha colpejar un minut després.

El Reus no s’ha volgut rendir tot i anar durant tot el partit a remolc i en dos minuts entre Platero i Xavi Rubio han col.locat un 8 a 6 a l’electrònic. Al 49’ Payero ha establer el 9 a 6 definitu. Una derrota que fa que el Reus baixi al cinquè lloc i que la quarta plaça sigui ara del Vendrell.

Els roig-i-negres no es mouen de Galicia perquè dissabte vinent afronten un duel encara més complicat contra el Liceo.