Back to top

Reus dóna la benvinguda al Nadal

Enguany, amb motiu de la commemoració de Reus Ciutat de la Música 2018 tots els espectacles de carrer de la campanya de Nadal, inclòs l’inaugural, han tingut la música com a fil conductor. 
nadal

El polsador de la plaça del Mercadal s'ha convertit en el centre de totes les mirades aquest vespre, quan Reus ha donat la benvinguda al Nadal. D'aquesta manera, la capital del Baix Camp ha iniciat la campanya nadalenca a la ciutat. 

La música ha tingut un paper cabdal en l'espectacle previ a l'encesa de llums, coincidint amb la commemoració de Reus Ciutat de la Música. Aquest ha estat un epectacle breu, una oda al valor de l’entesa i al fet de compartir moments entre diverses generacions. Edats que al dia a dia no coincideixen gaire comparteixen per les festes de Nadal l’alegria de la celebració.

Abans de l'encesa però, Reus s'ha omplert de música amb tres itineraris provinents de la plaça de la Llibertat, del carrer de Jesús i de la plaça d’Evarist Fàbregas i que han coincidit finalment a la plaça del Mercadal, des d'on s'ha centralitzat tota l'acció. 

A partir d'ara, els carrers de la ciutat s'ompliran de 8 espectacles mòbils que combinen diverses arts escèniques com la música, el teatre i el circ. Una aposta cultural que s'espera que beneficiï al conjunt de comerciants reusencs. 

La campanya nadalenca reusenca porta novetats, entre elles, la instal·lació d'un túnel lumínic de 20 metres de llarg que decorarà la Plaça de la Llibertat. A més, s'hi mantindrà la tradicional pista de gel, de la mateixa manera que ho farà la Plaça del Mercadal amb el mercat nadalenc i el Centre Comercial El Pallol amb el mercat d'artesania. 

Paraules clau:

Notícies relacionades