Back to top

Reus dona la benvinguda als primers passatgers de les Canàries

Reus Promoció i la Cambra de Comerç han donat la benvinguda als primers passatgers que han arribat a l'Aeroport de Reus provinents de les Illes Canàries amb un lot de productes del territori.

Avellanes, vermut o la polsera Visit Reus. Aquests són alguns dels souvenirs que s'han endut els primers 30 passatgers que han arribat a l'Aeroport de Reus provinents de les Illes Canàries.

Els passatgers celebren la nova ruta amb les Canàries

Una ruta nacional que celebren des de la Cambra de Comerç de Reus i Reus Promoció, però sobretot aquelles persones que han d'agafar un vol a Canàries habitualment. És el cas, per exemple, de la Sívia Clúa, una tarragonina que agafa un vol a les Illes Canàries dues vegades al mes. "Jo venia sempre des de Barcelona. I, clar, això implica cotxe de lloguer, venir fins a Tarragona... amb la qual cosa, per a mi, és un avantatge tenir el vol directe fins a l'Aeroport de Reus". 

Una situació que també comparteix l'Elisabeth i la seva família. Ells són de Salou, però des de fa un any viuen a Canàries: "la veritat és que aquest vol ens va genial, perquè tenim la família aquí i ara podem venir molt més sovint a veure-la". 

Una connexió que també aplaudeixen els estudiant que es troben les Illes, com el Joan Moreno: "estic estudiant a les Canàries, però com que sóc d'Amposta em va molt bé aquesta nova connexió des de Reus". 

Critiques per la manca de productes locals a l'Aeroport de Reus

Per la seva banda, el president de la Cambra de Comerç de Reus, Jordi Just, ha criticat que els productes del territori continuïn sense estar presents a la botiga de l'Aeroport i que les persianes de l'oficina de turisme estiguessin baixades.

Malgrat tot, els vols nacionals van tornar a l'Aeroport de Reus el passat 22 de juny amb el primer vol a Eivissa.

Paraules clau:

Notícies relacionades