Back to top

Reus dóna el tret de sortida a la campanya de Nadal

ÈRIC PUJOL

Els més petits podran gaudir d’una agenda repleta d’activitats fins el dia 10 de gener. La pista de gel de la Plaça del Mercadal o la projecció del Conte de Nadal a la plaça del Prim són només alguns dels actes més destacats d’aquesta temporada

El Nadal ja ha arribat a la ciutat i ho ha fet il·luminant carrers i places amb multitud de colors. La façana del Teatre Fortuny és l’escenari de la projecció del ‘Conte de Nadal de Reus’, un joc d’imatges, il·luminacions i músiques molt conegudes que ha deixat bocabadats des dels més grans fins els més petits.

D’aquesta forma, Reus ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal. Enguany, durant 45 dies, la ciutat acollirà diversos espectacles i activitats que transportaran els petits a un món màgic. Com ja és tradicional per aquestes dates, els llums de Nadal ja decoren els carrers.

La Plaça del Mercadal s’ha transformat en una gegantina pista de gel. N’hi ha alguns ja han provat aquesta experiència, i d’altres que no s’ho volen perdre.Tot plegat ha fet que aquest cap de setmana centenars de persones passegessin pel centre de Reus.