El Reus empata a casa del Noia amb polèmica arbitral inclosa

Els col•legiats han xiulat fins a 8 jugades de bola aturada i han ensenyat 4 blaves, tres per al conjunt de la capital del Baix Camp. El matx ha finalitzat 4 a 4.
Imatge del partit entre el CE Noia Freixenet i el Reus Deportiu Miró

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró suma un punt en la visita a la pista del CE Noia Freixenet (4-4). Els roig-i-negres s'avançaven 1 a 3 abans del descans, però l'arbitratge del partit ha passat factura als de Jordi Garcia, que han vist tres blaves per accions molt rigoroses. Ni Julià ni Àlex han pogut aprofitar les compensacions dels col·legiats en el tram final del partit.

Dues blaves no intimiden al Reus

Els de Jordi Garcia han mostrat autoritat ja a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia des del minut tres de partit. Àlex Rodríguez ha materialitzat un penal (0-1), anotant així la quarta pena màxima de la temporada. Els roig-i-negres han ampliat distàncies al minut 9 gràcies a una recuperació de Joan Salvat en camp contrari. El capità li ha cedit la bola a Pablo Nájera, i aquest, amb una teva -meva amb Romà, ha fet el segon després d'una gran definició (0-2). Al 13, Bancells ha vist una blava força injusta per protestar una acció d'Aleix Esteller sobre Rodríguez, però els locals no han tingut sort amb un home més. Així i tot, quan el Reus ha recuperat la igualtat numèrica, Xavi Costa ha fet l'1 a 2 amb un potent tir (1-2).

El Noia es trobava en el seu millor moment, i per més inri el col·legiat ha ensenyat la blava a Ferran Giménez al minut 20. Jordi Ferrer ho ha provat des de la directa, i Càndid Ballart ha aturat la bola. Amb inferioritat, s'ha despitat Marc Julià, però Sergi Aragonès no ha pogut fer mal al Reus tot i protagonitzar una gran ocasió. Finalment, al minut 23, Romà ha assistit a Julià al segon pal, i aquest ha fet l'1 a 3 abans d'entrar al túnel de vestidors (1-3). Àlex ha tocat ferro des de la pena màxima al minut 25, sent aquest el primer penal que falla aquest curs.

Els col·legiats condemnen els roig-i-negres

Tot i que el Noia ha sortit a totes a la segona meitat, els de la capital del Baix Camp no han perdut pistonada en fer el quart. La sort finalment s'ha decantat pels de l'Alt Penedès gràcies a Jordi Ferrer, que ha fet el 2 a 3. La desena del Noia ha arribat just en la jugada següent, al minut 34. L'especialista, Marc Julià, ha millorat la seva estadística particular anotant la tercera falta directa de la temporada (2-4).

Al Reus se li han complicat les coses al minut 36, quan amb nou faltes, Sergi Llorca ha fet el 3 a 4. Ell mateix ha servit la desena dels ganxets, però ha fallat en les dues oportunitats que ha tingut. Al 41, la bola aturada ha tornat a fer acte de presència, brindant-li les taules als de la capital del cava. Xavi Costa ha anotat després d'una blava a Marc Julià molt rigorosa (4-4).

Amb la quinzena dels locals, Julià ha tingut la victòria a l'estic quan Zapater ha desviat l'acció. Ha tingut una nova oportunitat Àlex Rodríguez al minut 46 després d'una blava a Sergi Aragonès, però els roig-i-negres s'han hagut de conformar amb la superioritat numèrica. Res hi han pogut fer els dos equips per emportar-se els tres punts quan la botzina ha indicat el final del partit a l'Ateneu de Sant Sadurní d'Anoia.

En la jornada següent els homes de Jordi Garcia rebran al Corredor Mató CH Palafrugell al Palau d'Esports, dissabte vinent a partir de les nou del vespre.