El Reus empata a Igualada en l'últim sospir

El resultat s'ha decidit en els últims tres minuts de matx, quan Joan Salvat ha marcat el 3 a 3 definitiu. D'aquesta manera els roig-i-negres només s'emporten un punt del Pavelló de les Comes en aquesta jornada 10 d'OK Lliga.
Joan Salvat en el partit entre l'Igualada Rigat HC i el Reus Deportiu Miró

FOTOGRAFIA: Reus Deportiu

El Reus Deportiu Miró no ha pogut superar l'Igualada Rigat en el seu pitjor moment. Després de dominar durant tota la primera meitat, els de Jordi Garcia han vist com els de l'Anoia s'avançaven fins a dos cops al marcador.

Els reusencs han aconseguit empatar finalment als locals en l'últim minut de partit, que avui jugaven sense dos jugadors importants com són Roger Bars i Teti Vives.

Mil intents i una diana

El Reus s'ha avançat ben aviat al marcador quan, als dos minuts de partit, Marc Julià ha batut a Elagi Deitg. Sergi Pla ha desplaçat lleugerament la porteria de lloc, al mateix temps que l'olotí ha empès la bola dins la xarxa (0-1).

En una primera part completament tenyida de roig-i-negre, els de Jordi Garcia ho han intentat de totes les maneres possibles després de la diana, i les possessions llargues dels reusencs impossibilitaven cap mena d'atac als de la capital de l'Anoia.

Tots els contracops han estat salvats per un providencial Càndid Ballart, però la manca de gol ha rebaixat considerablement el ritme del matx. Tot i la confiança dels visitants, poca punteria en el primer temps per un Reus que ha congelat l'electrònic amb el 0 a 1.

Tres minuts finals d'infart

A la represa, l'Igualada ha despertat, i els locals han posat una marxa més al partit. D'aquesta manera la possessió de la bola s'ha compensat per tots dos conjunts, però cap ha vist porteria. Fins al minut 41. El col·legiat ha ensenyat la blava a Pablo Nájera i Pla ha aconseguit posar les taules (1-1).

L'emoció s'ha viscut en els deu últims minuts de matx, amb tots dos equips buscant avançar-se al marcador. Al 46, Marc Palau ha tocat ferro i Sergi Pla ha estat l'encarregat de fer el 2 a 1 quan el duel no tenia un clar dominador. El de Vic ha fet embogir el Pavelló de les Comes al minut 48 gràcies a una jugada individual.

I quan els igualadins havien fet el més difícil, Àlex Rodríguez ha empatat el partit al 48 (2-2). El de Sant Hipòlit ha creuat tota la pista fins a superar a Elagi Deitg.

Un minut més tard, uns suposats peus del 27 del Reus han provocat que la bola aturada decidís el matx. Pla ha fet el 3 a 2, però quan els de l'Anoia ja cantaven victòria, Salvat ha fet el 3 a 3 definitiu sense Ballart. Una blava a Jordi Garcia ha deixat només a 4 homes a pista defensant la porteria roig-i-negra, però la botzina final ha salvat al Reus del seu pitjor destí.

Amb aquest resultat els de la capital del Baix Camp són quarts a l'OK Lliga amb 15 punts i un partit menys. La setmana vinent es veuran les cares amb el Club Paí Vic, divendres, a les nou de la nit. Jugar el cinquè dia de la setmana serà l'horari habitual fins a final de temporada.