Un Reus èpic fa emmudir el Sadar

El Club de Futbol Reus Deportiu segueix viu en la competició del KO. Els roig-i-negres derroten al Sadar a l'Osasuna (1-2) gràcies a Pol Freixanet, una mica de fortuna i a Juan Domínguez. Clerc ha acabat maquillant el resultat en uns últims minuts que s'han fet molt llargs pel conjunt roig-i-negre.
Imatge de la segona ronda de la Copa del Rei que enfronta l'Osasuna amb el CF Reus

FOTOGRAFIA : Navarra.com

Per Xavi Bartolo la segona ronda de la Copa del Rei era una nosa. La dificultat afegida pel conjunt roig-i-negre de les fitxes federatives enguany fa que el tècnic reusenc no hagi tingut més opcions que apostar per la rotació en aquesta Copa del Rei: quatre jugadors del filial en l’onze inicial a un Estadi tan complicat com és el Sadar, i el debut al verd enguany de Pol Freixanet i d’Olmo. L’Osasuna, a casa i amb el bon gust de boca encara del resultat de la passada jornada, ha hagut de lamentar la baixa del seu màxim artiller, Juan Villar. Alenada d’aire fresc pels pamplonesos que només repeteixen un jugador de la passada convocatòria davant l’Almería.

Pol Freixanet salva al Reus

L’Osasuna ha sortit endolladíssim en aquesta segona eliminatòria de la Copa del Rei. Al minut 6 els pamplonesos ja han fet lluir a Pol Freixanet després d’una centrada d’Olavide que Kike Barja ha rematat amb el cap. Parada espectacular del porter suplent del Reus que ha demostrat avui ser una assegurança sota pals. Ha tornat a intervenir el de Manresa dos minuts més tard aturant un u contra u de David Rodríguez.

El Reus ha gaudit de la primera aproximació clara del partit al minut 15. Gran centrada d’Olmo que Alfred Planas ha rematat amb el cap. L’esfèrica però ha sortit fregant el travesser. L’ex de la Cultu ho havia intentat tres minuts abans amb una centrada que ha acabat en corner. L’Osasuna però ha conservat la possessió de la pilota, i de nou, Pol Freixanet ha salvat al Reus. Fins a tres vegades. Primer al minut 21, amb una nova centrada dels pamplonesos, i quatre minuts més tard, evitant una de les aproximacions més clares dels granes. L’última, també decisiva, evitant un xut d’Iñigo Pérez al minut 32. A cinc minuts pel descans, una centrada per banda esquerra ha trobat la rematada d’Ángel Bastos que ha sortit desviada.

La sort i Juan Domínguez fan la resta

Les primeres ocasions han estat pel Reus en la represa del partit. Centrada d’Adri Guerrero al minut 54 que Carbia no pot rematar per ben poc. I en molta fortuna, el Reus ha aconseguit el premi del gol. Al minut 59, l’extrem, després d’una gran jugada d’Adri Arjona, ha estat qui ha centrat l’esfèrica, que de rebot, s’ha introduït a la porteria de Ruiz (0-1).

No calia preocupar-se per si la sort havia somrigut en excés als reusencs, perquè Juan Domínguez ha col·locat el segon de la nit a l’electrònic del Sadar. Després d’un refús a l’interior de l’àrea que Bastos no ha pogut aprofitar, “el Pulpo” no s’ho ha pensat dues vegades amb un tir a la mitja volta que ha perforat la xarxa local (0-2). L’Osasuna ho seguia intentant, perdent els nervis davant un Reus amb l’autoestima molt alta.

La primera ocasió clara de la segona meitat per part dels pamplonesos l’ha protagonitzat Roberto Torres al minut 78 amb un bon xut que ha sortit desviat. I quan els de Xavi Bartolo havien baixat les revolucions, Clerc ha escurçat distàncies per tornar a ficar l’Osasuna dins el partit (1-2). Últims minuts d’infart pel conjunt roig-i-negre a qui se li hi ha tallat la respiració amb un remat de cap de Flaño. Pol Freixanet però havia de dir l’última paraula i ha aturat el gol de l’empat per deixar el marcador final 1 a 2 i classificar el Reus fins la tercera ronda d'aquesta Copa del Rei.