Back to top

Reus, escenari de nou dels Jocs Esportius Escolars

Aquest cop, la gimnàstica rítmica ha omplert les instal•lacions del Reus Deportiu amb una cinquantena de nens i nenes. En total, 33 conjunts han participat en la Segona Jornada de la Fase Comarcal d'aquesta modalitat.
Segona Jornada de la Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars de Gimnàstica Rítmica

La Gimnàstica Rítmica està de moda al Baix Camp, i així s'ha demostrat en la Segona Jornada de la Fase Comarcal dels Jocs Esportius Escolars d'aquesta modalitat. Un total de 43 nenes i un nen han participat en un esdeveniment que ha omplert de gom a gom la tribuna de la pista de patinatge del Reus Deportiu. Hi han assistit un total de vuit entitats del territori, i s'han pogut veure fins a 33 actuacions de conjunts diferents.

La fase comarcal és el primer esglaó per poder arribar fins a la final catalana i aquesta es divideix en tres actuacions. La d'aquest cap de setmana al Reus Deportiu n'ha estat la segona. Tot i que la naturalesa de l'esdeveniment sí que és competir, el Consell Esportiu busca fer-ho de la manera més lúdico-esportiva possible.

En la competició hi han participat gimnastes de totes les categories, des de minis fins a cadets, de clubs com el Reus Deportiu, el Club Natació Reus Ploms, La Salle o el Pare Manyanet. La tercera trobada comarcal se celebrarà a La Selva del Camp el 6 d'abril.