Back to top

Reus estrena la nova flota d'autobusos

Aquest matí s'han pogut veure ja els nous autobusos de Reus Transport. Són 10 nous vehicles equipats i adaptats a les noves tecnologies. De moment no tindran una línia concreta assignada, i cobriran de manera aleatòria tots els actuals recorreguts del transport públic municipal.
Reus estrena la nova flota d'autobusos.

Els nous autobusos es van presentar en societat el passat mes de març però ha estat aquest dimecres quan s'han començat a veure circular pels carrers de la ciutat. Disposen de càmeres de seguretat interiors per una major seguretat dels viatjers a l'hora de pujar i baixar.

De fet, es grava de forma continuada a l'interior dels autobusos monitoritzant-se des del Centre de Control de Reus Transport. Els rètols exteriors són LED de colors i l'interior compt amb 4 pantalles amb informació a temps real de les parades.

Els nous autobusos són l'aposta de Reus Transport per la renovació de la flota. Ara bé, de moment continuen tenint motors de combustió. Tot i la promoció que es fa des de l'Ajuntament del vehicle elèctric, els 10 nous autobusos no ho són.

Paraules clau:

Notícies relacionades