Back to top

Reus estrena nova pàgina web per promocionar el turisme a la ciutat

El nou portal permet descobrir activitats, consultar informació i reservar entrades

La nova pàgina web de turisme de l'Ajuntament de Reus és més intuïtiva, fàcil d'utilitzar i té més funcions, que permetran descobrir les activitats turístiques de la ciutat i reservar entrades al moment

Montserrat Caelles, regidora de Promoció de Ciutat, ha explicat que "reusturisme.cat és un espai molt complet, de navegació realment fàcil, i tenint en compte que els turistes ara mateix, preparen els seus desplaçaments i vacances abans d’arribar a destí i amb més anticipació que en el passat, estem segurs que els serà una eina de gran utilitat".

Diferents funcionalitats

La pàgina s'estructura en 4 pilars bàsics: Descobreix, Què fer, Experiències i Organitza't. En aquest darrer apartat és on el visitant pot descobrir les diferents activitats que es fan a la ciutat en un dia concret i organitzar-se la visita com es prefereixi.

"Hem convertit reusturisme.cat en la millor eina de consulta i de preparació de l’estada turística a la ciutat. Parlem d’una web experiencial: el potencial visitant planeja la visita a la ciutat partint dels seus gustos i preferències, és a dir, des del mateix sofà de casa llista els espais a visitar i les experiències a viure un cop arribi a Reus", explicava la regidora. La nova pàgina web, que ja està operativa, també inclou informació de servei com restaurants, hotels i activitats culturals.

Paraules clau:

Notícies relacionades