Back to top

Reus executa la segona fase d'obres del nou col•lector

La intenció és millorar la xarxa de sanejament en alta de la zona Mas Iglesies que s'ha degradat molt amb el pas dels anys.
Obres avinguda de Salou

Les obres de construcció del nou col·lector d'aigua de l'avinguda de Salou han obligat a tallar el trànsit al tram de la plaça del Canal en direcció autovia de Bellissens. Aquesta és la segona fase del projecte que s'ha posat en marxa des de fa poc menys d'un mes i que preveu allargar-se uns quatre mesos.

Millorar la zona sud

Actualment, en aquesta darrera fase, s'està treballant la zona de Mas Iglesies mitjançant la instal·lació de 587 metres lineals de canonada de Polièster Reforçat amb Fibra de Vidre de 1.200 i 1.500 mil·límetres de diàmetre entre la plaça del Canal i la rotonda de Bellissens, i la construcció d'onze pous de registre. Les obres tornen després de quasi un any de pausa. En la primera fase, a finals del 2018, es van renovar les canonades del barri Fortuny que comptaven amb més de setanta anys d'antiguitat.

Segona fase de les obres

Un any després de la primera fase

Les obres tornen després de quasi un any de pausa. En la primera fase, a finals del 2018, es van renovar les canonades del barri Fortuny que comptaven amb més de setanta anys d'antiguitat.

Inversió més important d'Aigües de Reus

Tal com expliquen des del consistori, la renovació del col·lector era totalment necessària ja que les seves parets i el seu fons estaven molt erosionats. D'aquesta manera la ciutat finalitzaria les obres d'un projecte que ha comportat una inversió total de 850.000 euros aproximadament, la qual cosa el converteix en la inversió més important que ha fet darrerament l'empresa municipal Aigües de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades