Back to top

El Reus fa el pas previ cap a la liquidació

Cap jugador ni representant del Club de Futbol Reus Deportiu s'ha personat aquest diumenge al Camp de Futbol Municipal de Mas Iglesias. Comença el compte enrere per a la liquidació del club centenari.
El Camp de Futbol Municipal de Mas Iglesias, buit

Que el Reus B és presentes al Camp de Futbol  Municipal de Mas Iglesias era l'única opció que li quedava al Club de Futbol Reus Deportiu per sobreviure en el vessant esportiu. A les cinc en punt de la tarda d'aquest diumenge, però, a l'avinguda de Josep Pla només hi havia els jugadors de la Unió Esportiva Rubí, rival dels roig-i-negres en aquesta jornada 4 de competició.

Ningú s'ha personat doncs a les instal·lacions com a representant dels ganxets, com era previsible, i els del Vallès Occidental han girat cua després d'esperar mitja hora als amfitrions, així ho estableix el protocol arbitral. La decisió està presa.

Durant aquesta setmana el Comitè de Competició expulsarà l'equip de Primera Catalana a conseqüència de sumar dues incompareixences, la primera en la jornada 1 davant la Unió Esportiva Llagostera, i l'entitat centenària no tindrà cap equip inscrit, el que deriva a la mort esportiva del club.

El Rubí no ha dubtat en la seva decisió de no ajornar el matx, ja que al·lega que cap dirigent del club es va posar amb contacte amb ells per proposar-los-hi aquesta opció. Qui sí que ho va fer va ser el Club Esportiu Júpiter i el Club de Futbol Lloret. Abans d'aquesta ajuda, un gest esportiu que pretenia donar-li temps a Onolfo per trobar els 221.000 euros necessaris per a inscriure jugadors, el Reus ja tenia les hores comptades, ja que la Federació Catalana de Futbol només permet dos ajornaments en la primera volta de la competició. Un recurs que els roig-i-negres ja han extingit.

D'aquesta manera, i sense que l'administrador concursal pugui veure viable econòmicament la Societat Anònima Esportiva es procedirà a la liquidació de l'entitat en uns mesos. En cas que arribés una injecció econòmica, que a hores d'ara seria un miracle, l'equip hauria de competir a Tercera Catalana, complint així la sanció esportiva i l'administrativa. Si l'americà però no va afluixar la mosca per competir a Segona B, ho farà a Tercera Catalana?