Back to top

El Reus Femení de Bàsquet, més a prop de l'ascens

El Reus de Bàsquet Femení tanca la primera part de la temporada líder del grup 2 de Segona Catalana. L'equip dirigit per Berni Rubio vol tornar a Primera, categoria on competia l'any passat. Les roig-i-negres tenen entre cella i cella l'objectiu però volen anar partit a partit.
Reus Deportiu Femení bàsquet

Punt i seguit a la temporada i cada cop més a prop de l'objectiu. El Reus Deportiu Femení de Bàsquet ha tancat la primera volta líder del grup 2 de Segona Catalana. L'equip dirigit per Berni Rubio va descendir de categoria la temporada passada i enguany les roig-i-negres volen retornar l'equip allà on li pertoca. "Portem una primera volta gairebé perfecta. Només vam perdre un partit i a l'últim segon. A partir d'ara toca lluitar pel nostre objectiu, l'ascens", explicava l'entrenador roig-i-negre després del darrer partit de lliga.

El Reus és líder amb 14 partits guanyats i tan sols 1 perdut. Les roig-i-negres estan amb 1 i 2 victòries per sobre del segon i tercer equip classificat. Un marge positiu per afrontar la segona part de la temporada. "De moment la temporada va molt bé. Toquem fusta i esperem que tot segueixi igual. Queda molt però hem de continuar entrenant i lluitant", reconeixia Estefanía Iborra, jugadora de l'equip.

En el darrer partit jugat a casa les roig-i-negres van guanyar per un contundent 69 a 29 al Xambra Vilafranca. Un pas més per aconseguir l'anhelat objectiu: l'ascens.

Paraules clau: