Back to top

El Reus Ganxets Miró es fa fort a casa

Ni el Rivas ni l'Irún van poder contra el Reus Ganxets Miró, que es va emportar una doble victòria aquest cap de setmana a casa. Amb aquests triomfs el primer equip femení del Club de Tenis Taula Ganxets se situa com a líder del grup, conjuntament amb el Girbau Vic.

El projecte més ambiciós i il·lusionant de la història del CTT Ganxets està funcionant. Tot i que només s'han disputat tres jornades, el Reus Ganxets Miró encapçala la classificació de la Superdivisió Femenina després d'empatar contra el Girbau Vic i emportar-se dos triomfs contra l'Irun Leka Enea i el Rivas.

Les reusenques van disputar els dos duels d'aquest cap de setmana a casa, on s'han fet fortes. Divendres van imposar-se amb contundència contra l'Irún. Anastasia Kolish va haver de suar per superar June Garcia, a qui va guanyar per 3-2. Aquest va ser l'únic enfrontament disputat del partit. Jessica Yamada, Sara Ramírez i la mateixa Kolish van sentenciar el partit guanyant els seus duels per 3-0. En total, les locals es van imposar per 0-4

ganxets

En el segon enfrontament del cap de setmana, contra el CDTM Rivas, la victòria del Reus Ganxets Miró també va ser contundent. Kolish i Yamada per partida doble es van emportar els seus duels, mentre que Sara Ramírez va perdre el seu enfrontament. 1-4 i coliderat per les del Baix Camp. Entre els dos partits, les reusenques només van perdre 7 jocs.

Amb la doble victòria, el Reus Ganxets Miró escala fins a la segona posició del grup, empatades amb el Girbau Vic. Les del Baix Camp viatjaran fins a Jaén per disputar la següent bombolla de la lliga, i en aquest cas, s'enfrontaran al Tecnigen Linares (terceres amb dues victòries) i a l'Hujase Jaén (quartes amb un triomf i un empat).

Paraules clau:

Notícies relacionades