El Reus goleja amb contundència al Lleida Llista

Els de Jordi Garcia anoten cinc dianes i deixen la porteria a 0 en un partit tenyit de roig-i-negre (0-5). La tercera posició a la lliga, a només dos punts.
Imatge del resultat del partit entre el CE Lleida Llista Blava i el Reus Deportiu Miró

El Reus Deportiu Miró se situa a dos punts del quart i tercer lloc a l'OK Lliga després de vèncer al CE Lleida Llista Blava a domicili per 0 a 5.

La victòria al Pavelló  Onze de Setembre ha estat contundent tot i les grans intervencions de Lluís Tomàs sota pals. D'aquesta manera els reusencs aprofiten les derrotes en les últimes jornades de l'Igualada Rigat i el CE Noia Freixenet.

El Reus encarrila el partit en trenta segons

Mig minut han tardat els roig-i-negres en demostrar que l'equip no vol deixar escapar cap més oportunitat per situar-se a les posicions capdavanteres de la competició domèstica.

Pablo del Río ha brillat ja en la primera jugada del partit, quan un error defensiu dels de la Terra Ferma l'ha deixat sol davant Lluís Tomàs. Una acció que s'ha repetit en una ocasió més, però en ambdues, el gallec no ha pogut fer res per moure el marcador.

Ha estat Romà Bancells l'encarregat d'inaugurar l'electrònic vint segons més tard (0-1). El de Maçanet de la Selva ha liderat un contracop, i després d'una paret amb Marc Julià, ha batut el porter local.

Al minut 7 el 15 del Reus ha ampliat les distàncies amb un xut potent gràcies una caiguda a terra d'Andreu Tomàs, el seu defensor (0-2). Finalment Joan Salvat només ha tocat el pal abans del xiulet que indicava el temps de descans.

Imatge del partit entre el CE Lleida Llista Blava i el Reus Deportiu Miró

La porteria a 0 després de dos mesos

A la represa, els roig-i-negres han continuat amb la mateixa força que en un inici, però la diana no ha arribat fins al minut 39. Julià, amb una teva-meva amb Pablo Nájera, ha fet el 0 a 3.

Al 44 Àlex Rodríguez ha fet el 0 a 4 després de burlar a dos defenses, i ell mateix s'ha apuntat el cinquè dos minuts després (0-5).

El matx ha finalitzat amb una falta directa, però Marc Julià no ha pogut batre a Tomàs, deixant així el resultat definitiu a l'electrònic.

Amb la victòria el Reus Deportiu Miró continua cinquè a l'OK Lliga amb 38 punts, tot i que escurça les distàncies amb l'Igualada Rigat, que és quart.

Una posició que pot ser pels roig-i-negres la setmana vinent, ja que els igualadins visiten el Palau d'Esports dissabte vinent dia 29 de febrer a les 21.00 h.